Makelaar courtages vergelijken

Makelaars tonen vaak geen tarieven op hun websites. Daardoor is het niet eenvoudig om courtages te vergelijken. KostenPerMakelaar.nl biedt daar een oplossing voor: u vult eenmalig uw wensen in en ontvangt 4 offertes van makelaars die ervaren zijn in uw gebied.

Inzicht in makelaarstarieven

Bij de verkoop van een woning worden de makelaarskosten traditioneel gesplitst in opstartkosten en een courtage (een percentage van de verkoopprijs die als beloning geldt voor het laten slagen van de verkoop). Makelaarstarieven vergelijken levert inzicht op in de kostenstructuur van iedere makelaar: hoeveel opstartkosten zijn er per makelaar, wat is het courtage bij verkoop en (eventueel) wat zijn de kosten als u zich terugtrekt uit de verkoop?

Ontvang offertes van lokale verkoopmakelaars

Als u makelaars vergelijkt via KostenPerMakelaar.nl, dan heeft u de zekerheid dat er enkel makelaars reageren die goede kansen zien om uw woning te verkopen. Daarnaast reageren er enkel makelaars die kwaliteit bieden en bewezen verkoopervaring in uw regio hebben. Zodoende doet u een prijsvergelijking tussen ervaren, kwalitatieve makelaars in uw regio.

Vergelijk direct makelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)

2014-2021 © KostenPerMakelaar.nl - Vergelijk kosten van makelaars in uw gemeente: gratis én vrijblijvend.