Over KostenPerMakelaar.nl

De website KostenPerMakelaar.nl is ontwikkeld door het team van 4offertes.nl. De website heeft als doel het voor mensen die op het punt staan hun huis te gaan verkopen, eenvoudig te maken om goede, prettige verkoopmakelaars te vinden en te vergelijken.

KostenPerMakelaar.nl stelt tegelijkertijd verkoopmakelaars in staat om relevante aanvragen te ontvangen die direct aansluiten bij hun diensten en werkgebied.

Kwaliteit als uitgangspunt

KostenPerMakelaar.nl hecht veel waarde aan de kwaliteit van de aanvragen. Wij willen dat aanvragers goede, heldere informatie ontvangen van de aangesloten verkoopmakelaars. Tegelijkertijd willen wij dat verkoopmakelaars enkele heldere aanvragen ontvangen die zij direct praktisch in behandeling kunnen nemen.

Als platform bewaken wij die kwaliteit, zodat wij zeker weten dat zowel aanvrager als verkoopmakelaar goed geholpen wordt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over KostenPerMakelaar.nl? Maak gebruik van het contactformulier of neem tijdens reguliere werktijden contact op via telefoonnummer 0318 - 66 80 08.

Vergelijk direct makelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)

2014-2023 © KostenPerMakelaar.nl - Vergelijk kosten van makelaars in uw gemeente: gratis én vrijblijvend.